Om us

Ole Ry

Ole er uddannet læge i 1973 og speciallæge i psykiatri 1981.

Afsluttede sin gestaltterapiuddannelse i 1981. Efter endt hospitalskarriere grundlagde han Psykoterapeutisk Center i Nordjylland, hvor han bla. ledede et fireårigt psykoterapiprogram i 22 år. Blev sideløbende uddannet af Stan og Christina Grof som facilitator i Holotropic Breathwork og transpersonlig psykologi .

Certificeret TRE Træner (Tension and Trauma Releasing Exercises).

Har afholdt workshops og uddannelsesprogrammer i mange lande rundt om i verden; nu bl.a. uddannelsesleder for Grof Legacy Training i de nordiske lande, Storbritannien og Irland.

Bor sammen med sin partner Katie det meste af året i Findhorn, et internationalt spirituelt samfund, undervisningscenter og økolandsby i det nordlige Skotland, når han ikke er i Danmark eller andre eksotiske steder rundt om i verden.

Udvidet CV kan gives på forespørgsel.

Katie Sharrock

Katie studerede tibetansk buddhisme i London og modtog undervisning fra en række fremtrædende lærere, især fra Dzogchen-traditionen. Var administrativ leder af Rigpa-centeret i nogle år.

Hun er en Steiner børnehavepædagog med 16 års undervisningserfaring i London.

Er Certifiied Spiritual Companion fra the Spiritual Companions Trust I England og uddannet ved TRE Academy som Certificeret TRE Provider (Tension and Trauma Releasing Exercises). Nu i gang med 3-årig uddannelse i Grof Breathwork og psykedelisk terapi ved GLT Nordic, hvor hun også er administrativ leder.

Katie tilbragte over to år i et såkaldt intentional community på øen Erraid ud for Skotlands vestkyst og bor nu i Findhorn-fællesskabet sammen med sin partner Ole.

 

Copyright © 2022 Holoworld Consult