Holoworld Consult

Under opførelse

Vi er en uafhængig virksomhed, der fremmer personlig og relationel udvikling ud fra et holistisk perspektiv. Dette indebærer, at vi tager fat på de fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige dimensioner af hvert enkelt menneske.

Vi er baseret i København, Danmark og i Findhorn, Skotland. Ud over vores egne aktiviteter og arrangementer påtager vi os gerne andre opgaver, der matcher vores værdier både lokalt og i udlandet. Det har tidligere ført os til Estland, Finland, Færøerne, Fiji, Indien, Irak, Irak, Mexico, Kroatien, Norge, Norge, Slovenien, Spanien, Sverige og Kroatien. Mange års internationalt engagement sikrer professionalisme og kvalitet.

Vores Mission:

At møde folk der, hvor de er, hjælpe dem med at strukturere deres oplevelser – og så forsøge at undgå at stå i vejen for dem. Læs mere …

Vores Vision:

Vores mål er at hjælpe den enkelte med at udvikle en integreret livspraksis, der omfatter fysisk, psykisk og åndelig velvære og et liv, der respekterer miljøet i alle dets manifestationer. Læs mere …

Hvordan:

Vi arbejder med enkeltpersoner og grupper, private og virksomheder – uanset størrelse og konstellation.  Hvis vi kan mødes i gensidig begejstring, er vi med. Enten kan du komme til os, eller vi kan komme til dig, uanset hvor du bor i den globale landsby, enten personligt eller via en online platform.

Referenceramme:

Vores referenceramme er hovedsageligt baseret på gestaltpsykoterapi og transpersonlig, integrativ psykologi. Vores inspirationskilder er mange, baseret på mange år inden for området, herunder møder med fremragende lærere fra hele verden. Det betyder en integreret tilgang, der sigter mod en respekt og anerkendelse alle aspekter af tilværelsen.

Etik:

Som udøvere inden for personlig udvikling er vi forpligtet til at udføre vores aktiviteter og ydelser i overensstemmelse med de højeste etiske standarder. Det omfatter respekt for fortrolighed for at sikre et miljø præget af gensidig tillid. Gennem medlemskab af flere professionelle organisationer tilslutter vi os disses etiske retningslinjer.

Organisationerne er:

Copyright © 2022 Holoworld Consult